Velkommen til Else-Mari Skjellands nettsiderForside
Min bakgrunn
Bach blomsterremedier
Kurs
Healing
Auradesign
Ta kontakt
Kurskalender

Bach blomsterremedier


Bachs Blomsterremedier til mennesker
Bachs Blomsterremedier ble utviklet av den engelske legen Edward Bach (1886 -1936). Han var en respektert lege og drev en godt kjent praksis. Han var også bakteriolog, kirurg og homøopat. Gjennom sitt arbeid oppdaget han at den tradisjonelle medisin var mest opptatt av å behandle sykdommen fremfor individet. Dette plaget han mer og mer. Så i 1930 stengte han sin innbringende praksis i London for å søke etter bedre og enklere metoder til helbredelse. Han hadde allerede startet forskning på blomster, planter og trær. Etter hvert utviklet han et komplett system med 38 remedier som alle responderer med hver sin følelsesmessige tilstand. Remediene virker ved å omdanne negative følelser til positive i tillegg til å stimulere våre medfødte selvhelbredende evner. Det kan sies at formålet med remediene er å gjenopprette den opprinnelige balanse hos det enkelte individ ved at følelsesmessige blokkeringer går i oppløsning. Virkningen kan sammenlignes med at du får en mild dusj med postiv energi over dine negative sinnstilstander.
 
Følgende er noe av Dr. Bachs grunnleggende filosofi:
  • sunnhet er vår fødselsrett
  • sykdom rammer ikke kroppen tilfeldig men oppstår når det er konflikt
    mellom kropp og sjel
  • grunnleggende årsak til sykdom er at du blir dominert eller opptrer dominerende
  • at vi lar oss skyve vekk fra den veien som er riktig for oss
  • remediene virker på årsaken ikke sykdommen
Et av Dr. Bachs ønsker var at remediene ville bli en naturlig del av husholdningen i ethvert hjem
 
Mitt personlige ønske er derfor å jobbe for at så mange som mulig lærer om dette og eventuelt skaffer seg settet med remedier. Det kan også anbefales at du kjøper remediene etter hvert som du har behov. Dermed får du en mulighet til å bli bedre kjent med de etter hvert som du bygger opp din beholdning. Har du lyst til å bruke eller lære om remediene, kan du enten komme til personlig veiledning eller på kurs, gjerne begge deler.
 
Bach veiledning foregår ved at vi gjennom samtale finner fram til hvilke remedier som vil være riktig for deg i den aktuelle situasjon. Du får med deg en 30 ml behandlingsflaske som holder til ca 3-4 ukers bruk. Det kan være aktuelt med ytterligere behandling, da nye momenter ofte dukker opp ettersom remediene jobber seg innover mot kjernen. Et behandlingsforløp kan ta 3 -6 mndr. eller mer alt avhengig av hvor lenge du har hatt problemet. 

Veiledningen kan foregå enten på mitt kontor, pr. telefon eller etter annen avtale.  

Pris veiledning: varighet    1 - 1.5 time  kr. 600.-
Kortere veiledning: påbegynt   kvarter        kr. 100.-

I tillegg kommer kostnad for remedier, se egen prisliste over produktene her.

?nsker du å gå på kurs, finner du opplysninger her.
Du kan lese mer om Dr. Bach og blomsterremediene her.